Головна » 2017 » Травень » 31 » Якраз в пору
22:22
Якраз в пору
 
Компанію анорексії і танорексії (хворобливої пристрасті до засмаги) ось-ось складе нова одержимість - порексія, бажання мати якомога більше дрібні пори. «Будь ласка, зменшіть їх як-небудь!» - прохання, яку сьогодні косметологи чують все частіше, причому від пацієнтів, яким гріх скаржитися - у них немає ні прищів, ні веснянок, ні розширених судин, ні зморшок. 

«Коли пори вузькі, шкіра виглядає краще!» - твердять порексікі. Але оскільки зовсім позбутися пір неможливо, вирішення цієї проблеми раз і назавжди не існує. Проте правильно підібрані засоби догляду та процедури здатні зробити шкіру чистою і пружною, а значить, і менш помітними пори. 

1. Очищення

Надмірно активна робота сальних залоз шкіри є основною причиною збільшення часу. «Якщо в порі довгий час знаходиться шкірне сало, вона розтягується, - пояснює доктор Даніель Маес, віце-президент з наукових досліджень і розробок Estée Lauder. - До того ж в шкірному жирі швидко розмножуються бактерії, що викликають запалення. Якщо запальний процес затягується, може утворитися шрам. 

Тому не забувайте про очищаючі і регулюють вироблення шкірного сала кошти ». А косметолог Наталя Тарасова радить умиватися газованою водою: «Після того як ви очистили шкіру, сполосніть обличчя газованою мінеральною водою. Підійде будь-яка, крім лікувальної з високим вмістом солей. Мікроелементи допоможуть відновити мінеральний баланс шкіри, а бульбашки проведуть поліпшує кровообіг міні-масаж, що теж сприятиме звуження пор ». 

2. Отшелушивание

Чи не головним кроком до ідеальної шкірі дерматологи називають відлущування кислотами. Усередині пір вони діють так само, як на інших ділянках шкіри - адже їх стінки є не що інше, як продовження її поверхні. 

Бруд перестає розтягувати пору зсередини - і вона повертається в свій нормальний стан. Вибирайте засоби з саліцилової, молочної або гліколевої кислотами, а якщо шкіра дуже жирна, спробуйте креми і сироватки з нордігідрогваяретовой кислотою (NDGA), яка до того ж нормалізує роботу сальних залоз. 

3. Зміцнення

Якраз в поруРозширені пори - проблема, характерна не тільки для молодої шкіри. Пори можуть раптом різко збільшитися і у дорослої людини, навіть якщо шкіра суха. 

«Збільшення розміру пори безпосередньо пов'язано з руйнуванням колагенових волокон шкіри і втратою нею еластичності, - пояснює Даніель Маес. - Менш пружні стінки пори гірше повертаються в свій нормальний стан, нерівності починають відкидати мікроскопічні тіні на шкіру, яка внаслідок цього стає візуально неоднорідною. 

До речі, якщо вам скажуть, що жирна шкіра старіє повільніше, не вірте: це міф. Жир укладає шкіру в липку плівку, яка не дає відумерлою клітинам вільно отшелушиваться, тобто гальмує оновлення шкіри ». 

4. Салон догляд

Один з найефективніших способів вирівнювання шкіри - поверхнева микродермабразия 

Менш болюча альтернатива - холодний лазерний пілінг Fidelis або ще менш травматичний пілінг 20-30-процентної саліцилової кислотою. 

Звуження пор сприяють також всі методики, спрямовані на стимуляцію синтезу колагену. Наприклад, мікрострумова терапія, яка не тільки підвищує тургор шкіри, але і нормалізує саловиділення. 

Новинки - процедура на апараті Bio-Ultimate Gold і фототерапія: апарати Skin Station Mistral і Skin Station Duet використовують технологію LHE, при якій на шкіру одночасно з імпульсами світла впливає і тепло, що прискорює синтез колагену. Бонус: зменшення зморшок. 

5. Маскування

«Розширені пори неможливо замаскувати лише тональним кремом або консилером, - говорить Олексій Молчанов, візажист Lancôme. - Використовуйте для цього праймери, до складу яких входять силіконові полімери, що заповнюють нерівності на поверхні шкіри ». 

Тон вибирайте легкий, зі світловідбиваючими частинками, візуально приховують мікротені. Будьте особливо обережні з пудрою - наносячи її кілька разів протягом дня, під вечір можна виявити на обличчі некрасиву щільну маску. Знімайте надлишки жиру матуючим серветками і використовуйте засоби для контролю блиску (їх можна наносити і під, і на макіяж). 
Переглядів: 523 | Додав: sluty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar